روشتهیه
كره، وانيل، شكر و تخم مرغ را در كاسهي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا مايه، كاملاً صاف و يكنواخت شود. سپس شير و مخلوط آرد و بيكينگپودر را به آن بيفزائيد و با قاشق مخلوط كنيد. حالا مايه فراهمكرده را در قالب چربكردهي 26×32 سانتيمتري بريزيد و رويش را صاف نمائيد. سپس مارمالاد را بهطور يكنواخت روي خمير بماليد و كشمش را روي آن بپاشيد. اكنون روي مارمالاد و كشمش را با مواد رويه بپوشانيد و در فر (تاون) گرمشده با دماي 200 درجهي سانتيگراد قرار دهيد تا سطح شيريني طلائيرنگ و برشته شود. اينك شيريني را داخل قالب خنك سازيد و بعد آن را برش بزنيد.
روش تهيهي مواد رويه: ابتدا كره و شكر را با همزن برقي خوب هم بزنيد. آنگاه تخم مرغ را بيفزائيد و دوباره خوب هم بزنيد و بعد آرد و پودر نارگيل را با آن مخلوط نمائيد.
خواص كشمش
اگرچه کشمش کوچک است، اما آنها سرشار از مواد مغذی می باشند. بر طبق گزارشات، کشمش ها به عنوان بخشی از گروه میوه محسوب می شوند. این میوههای خشک شده انرژی را افزایش میدهند و معمولا برای کوهنوردان، مسافرین یک تونیک سالم به حساب میآیند.