Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

ماکارون پسته

ماکارون پسته

shooroshirin6

0 0

سخت

30 نفر

مواد مورد نیاز

 بادام آسیاب کرده 100 گرم

 

پسته آسیاب کرده 50 گرم

 

پودر شکر 150 گرم

 

آرد ذرت 15 گرم

 

سفیده تخم مرغ 4 عدد

 

شکر برای سیروپ 150 گرم

 

آب برای سیروپ 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

شکر برای مرنگ 35 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

رنگ سبز خوراکی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه کرم پسته:

 

کره 100 گرم

 

پودر شکر الک کرده 200 گرم

 

آرد ذرت 1 قاشق چایخوری

 

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

رنگ سبز خوراکی به میزان لازم

 

پسته خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

بادام، پسته، پودر‌شکر و آرد ذرت را با هم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه نیمی از سفیده تخم‌مرغ‌ها را به این مخلوط افزوده و هم بزنید. سپس شکر (150 گرم) و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا دمایش به حدود 118 درجه سانتیگراد برسد (در حدود 7 دقیقه). حالا باقیمانده سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید رنگ شود و شکر(35 گرم) را کم‌کم به آن بیفزائید.

اکنون سیروپ را کم‌کم درون سفیده تخم‌مرغ بریزید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مرنگ یکدست و براقی حاصل شود. اینک وانیل و رنگ را درون مرنگ بریزید و آن را در دو یا سه مرحله به مخلوط بادام بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و دایره‌هائی از مایه به قطر 4 سانتیمتر، روی صفحه سلیکونی و یا کاغذ روغنی بگذارید. می‌توانید از صفحه‌های مخصوص ماکارون نیز بهره بگیرید.

سپس نیم ساعت صبر کنید تا رویه ماکارون ببندد و بعد آن را در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 12 دقیقه، بپزید. همینکه ماکارون خنک شد، هر دو عدد را با کرم پسته به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه کرم پسته: کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه مخلوط پودر شکر و آرد ذرت را کم‌کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید. سپس وانیل، رنگ و پسته را نیز به کرم افزوده و مخلوط کنید.

کرم را تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش ماکارونانواع ماکارونماکارون پستهماکارون ها تعداد بازديد: 2319 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است