آشپزباشی - مریم امیری
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد سبک و کمرنگ شوند. سپس پوست پرتقال و شکلات را افزوده و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را درون این مایه بریزید و به کمک پالت، آرد را با مواد مخلوط نمائید تا به شکل خمیر در آید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و آن را به طول تقریبی 20 سانتیمتر رول کنید و بعد آن را از وسط تا کنید، به هم بتابانید و به صورت حلقه درآورید. اینک حلقههای فراهم کرده را در سینی شیرینیپزی بچینید و شیرینیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، پشت شیرینیها را در شکلات آبکرده بزنید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد. حالا شیرینیها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.