Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:58

کلوچه خرمایی

کلوچه خرمایی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد سفید الک شده .........................2 پیمانه

کره آب شده.....................  یک پیمانه

پودر قند..................... یا شکر سه چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ.......................یک عدد

خامه....................سه چهارم پیمانه

وانیل..............نصف قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر....................نصف قاشق مرباخوری

 

مواد میانی کلوچه:

خرمای بدون هسته.....................2 پیمانه

کره.....................یک قاشق غذاخوری

پودر هل.................. یک قاشق مرباخوری

گلاب.................دو قاشق غذاخوری

 

روش‌تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید و زرده تخم مرغ، خامه و وانیل را به تدریج اضافه کنید تا مواد کاملاً یکدست شود.آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و بمدت30  دقیقه استراحت دهید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد درون کلوچه را با هم مخلوط  کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. سینی فر را چرب کرده و از خمیر فوق به اندازه گردو برداشته وسط آن را کمی گود کرده و خرما را داخل خمیر بگذارید. سپس در قالب مخصوص یا به شکل گرد در سینی بچینید. سینی را به مدت 10 دقیقه به شعله زیر و 5 دقیقه با شعله فوقانی در فر قرار دهید تا رنگ کلوچه ها طلائی شود.

 

یادآوری

  این کلوچه ها در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در زمستان با چای و قهوه تلخ میل می شود.

  در کشورهای عربی یا محله های عرب نشین می توان قالب را تهیه کرد.

  می‌توانید با پودر قند و پسته کلوچه ها را تزئین کنید.

برچسب ها: کلوچهخرماوانیلکلوچه خرماییدارچینطرز تهیه کلوچه خرماییهل تعداد بازديد: 372 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است