روشتهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید و زرده تخم مرغ، خامه و وانیل را به تدریج اضافه کنید تا مواد کاملاً یکدست شود.آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و بمدت30 دقیقه استراحت دهید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد درون کلوچه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. سینی فر را چرب کرده و از خمیر فوق به اندازه گردو برداشته وسط آن را کمی گود کرده و خرما را داخل خمیر بگذارید. سپس در قالب مخصوص یا به شکل گرد در سینی بچینید. سینی را به مدت 10 دقیقه به شعله زیر و 5 دقیقه با شعله فوقانی در فر قرار دهید تا رنگ کلوچه ها طلائی شود.
یادآوری
این کلوچه ها در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در زمستان با چای و قهوه تلخ میل می شود.
در کشورهای عربی یا محله های عرب نشین می توان قالب را تهیه کرد.
میتوانید با پودر قند و پسته کلوچه ها را تزئین کنید.