آشپزباشی- آرزو گنجی
ابتدا روغن را آب كنید و پودر قند را در آن حل كنید. آنگاه زردههای تخممرغ، ماست، بیكینگپودر و هل را بیفزائید و با قاشق خوب مخلوط كنید.
سپس آرد را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر پهن كنید و قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
مخلوط زردهی تخممرغ و ماست را با قلممو روی خمیرها بمالید و قدری كنجد بپاشید.
اكنون سینی را در فر گرمكرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بیسكویت چای را بپزید.