روشتهیه
آرد ، آرد ذرت ( يا نشاسته ذرت ) و نمك را در ظرفي الك کرده ، روغن مايع را روي آن ریخته و با نوك انگشت مواد را به خورد هم دهید ، آب گرم را کم کم به آن اضافه افزوده تا مواد خمير شود . خميری که در عین چسبنده نبودن ، باید نرم و لطیف باشد . این خمير را درون کیسه نايلون قرار داده و به مدت نيم ساعت در دماي محيط استراحت دهید . پنير گودا و پنير تبريز يا ليقوان را رنده كرده وبا پنير خامه ا يي ، جعفري ، ريحان خرد شده ، تخم مرغ ، نمك و فلفل كاملاً مخلوط کنید . خمير را روي سطحی که با آرد ذرت پوشیده شده است باز کرده و 8 تا 10 لايه به اندازة قالب مورد نظر ببرید .
كف قالب را چرب كرده ودر آن يك لايه خمير بیندازید . روی خمیر را كمي كره ذوب شده بریزید و از مايه پنير روي آن بپاشید . باز یک لایه خمیر ، کره ذوب شده ، پنیر، این کار را آنقدر تکرار کنید تا قالب پر شود . توجه کنید که لايه آخر حتماً خمير باشد و روي آن هم كره ذوب کرده ریخته و به مدت 30 الی 40 در فر داغ قرارش دهید تا بپزد. در صورت تمایل مي توانيد در این باقلوا از پيازچه خرد شده هم استفاده كنيد.
یادآوری
آرد ذرت همان نشاسته ذرت است كه به اين نام معروف شده است . در صورتي كه از آرد ذرت استفاده می کنید توجه داشته باشید که از نوع زرد يا زبر آن باشد.