آشپزباشی
شیر و شكر را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید.
در این هنگام، گلوکز را به آن بیفزائید و تا زمانی که مواد خوب غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید (مقداری از مواد را داخل آب بریزید؛ اگر به صورت گلوله درآمد، آماده است).
سپس شیر خشک، بیكینگپودر، وانیلین و کره را نیز مخلوط كنید و به مواد بیفزائید. بعد از آن، پودر کاکائو را به مواد اضافه نمائید.
سپس از روی حرارت بردارید و داخل سینی چربكرده بریزید.
پس از آنکه خنک شد، آن را با کارد به صورت مستطیل ببرید و رویش را با خلال پسته یا لپهی پسته، بیارائید. آنگاه از خود پذیرائی نمائید.