آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آنگاه كره، شكر و شكر قهوهای را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، فندق، شكلات و گردو را درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این مخلوط بردارید و با فاصله روی سینی بچینید.
سپس رویشان را قدری تخت كنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك بیسكویت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.