آشپزباشی - آرزو گنجی
نارگیل، پودر شکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید .آن گاه شیر عسلی را بیفزائید و هم بزنید.
سپس به نیمی از مایه فراهم کرده، اندکی رنگ بیفزائید و مخلوط کنید. حالا قالب را به اندازه 15×15 سانتیمتر چرب کنید و با سلفون بپوشانید.
اکنون مایه قرمزرنگ را در قالب بریزید و بفشارید و بعد مایه سفیدرنگ را رویش بریزید و فشرده کنید.
آن گاه اسلایس نارگیل را دست کم 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
سپس آن را با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.