آشپزباشی- مژگان فرهنگ
روغن، تخممرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً یكدست شود. آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید.
سپس شكلات، هویج و عسل را نیز اضافه كنید. حالا مایه را در قالب چربكرده به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.كیك را داخل قالب و روی پنجره سیمی خنك كنید.
اكنون كیك را با مواد رویه بپوشانید و به كمك پالت صاف كنید. بعد آن را به 16 برش مساوی تقسیم كنید و در صورت تمایل با مربای هویج و پودر كاكائو تزئین نمائید.
روش تهیه رویه
پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید و پودر شكر را بیفزائید. سپس بتدریج شكلات سفید را اضافه و مخلوط كنید.