تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 8×26 سانتیمتر چرب نمائید. آنگاه کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونهایکه کاغذ از لبه قالب بلندتر باشد.
سپس بادام، فندق و پسته را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کمکم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخممرغ فرم بگیرد.
اکنون آرد را روی آجیل بریزید و سفیده تخممرغها را به آن افزوده و مخلوط کنید. اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.
آنگاه بیسکتی را از فر درآورید و بگذارید قدری خنک شود. سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا بیسکتی را از قالب درآورید و آن را به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید و در سینی بچینید. اکنون بیسکتی را 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طلائی رنگ شود.
یادآوری: بیسکتی (Biscotti) در ایتالیائی به معنی دوبار پختن است.