آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
قهوه و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و آن را به شكلات سفید بیفزائید و مخلوط كنید. چنانچه شكلات كاملا صاف و یكدست نشد، آن را به روش بنماری آب كنید.
آنگاه فندق و اسانس را به مخلوط شكلات بیفزائید، روی ظرف را بپوشانید و سه ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در كپسول شكلات بگذارید. اكنون ترافل را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.