Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

ترافل فندق و موكا

ترافل فندق و موكا

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری

 

خامه ساده 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شكلات سفید خرد كرده 360 گرم

 

فندق برشته و آسیاب كرده 180 گرم

 

اسانس فندق یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

قهوه و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و آن را به شكلات سفید بیفزائید و مخلوط كنید. چنانچه شكلات كاملا صاف و یكدست نشد، آن را به روش بن‌ماری آب كنید.

آن‌گاه فندق و اسانس را به مخلوط شكلات بیفزائید، روی ظرف را بپوشانید و سه ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در‌آورید و در كپسول شكلات بگذارید. اكنون ترافل را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: ترافل فندقترافلآموزش ترافلانواع ترافلطرز تهیه ترافلترافل موكامواداولیه ترافل تعداد بازديد: 2035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است