آشپزباشی – افسانه ظروفی
تخممرغها، شكر و وانیلین را در كاسه دستگاه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و قدری غلیظ شود. آنگاه روغن را كمكم بیفزائید و همزدن را بهطور پیوسته ادامه دهید.
سپس بیكینگپودر را در شیر حل كنید و به مایه بیفزائید. حالا آرد الك كرده را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و به مدت 2 ساعت كنار بگذارید.
اكنون دستتان را با روغن مایع چرب كنید و هر بار یك قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید. توپهای خمیری را در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.
مراقب باشید رنگ شیرینیها تیره نشود! اینك شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد به كمك چاقوی تیز حفره كوچكی در زیر شیرینی ایجاد نمائید. آنگاه این حفرهها را با مارمالاد پر كنید و هر دو عدد شیرینی را به هم بچسبانید تا شبیه هلو شود.
حال نیمی از شربت را در كاسه كوچك و گودی بریزید و رنگ زرد را به آن بیفزائید. باقیمانده شربت را در كاسه دیگری به همان اندازه، بریزید و رنگ قرمز را به آن بیفزائید.
اكنون نیمی از شیرینی هلوئی شكل را در رنگ زرد فرو كنید و بعد روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافیاش گرفته شود. سپس نیمه دیگر شیرینی را در رنگ قرمز فرو برید به گونهای كه مرزی بین دو رنگ زرد و قرمز ایجاد شود.
دوباره شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی آن گرفته شود. اینك شیرینی رنگ كرده را در شكر بغلتانید و با میخك یا ساقه خرد كرده وانیل و برگ نعنا بیارائید.
این شیرینی زیبا و دلانگیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و نوشجان كنید.