آشپزباشی- سعیدبابارجیمی
شكر و آب را مخلوط كيند و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. بعد از اينكه جوش آمد، فندق را بيفزائيد و هم بزنيد تا فندقها خوب تفت بخورد، و شكر به خورد آنها برود.
اكنون شكلات را آب كنيد و مقداري روغن جامد به آن اضافه نمايئد تا كمي شل شود. بعد از اينكه فندقها خنك شد، آنها را داخل شكلات بغلتانيد و روي كاغذ روغني داخل سيني بچينيد.
اين كار را چندين بار انجام دهيد تا شكلات روي فندق ضخيم شود. پس از خنكشدن، آنها را داخل پودر شكر بغلتانيد و براي پذيرايي در شكلات خوري بچينيد.