آشپزباشی – مریم امیری
پودر شكر، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه مایه را پیوسته هم بزنید تا شیرعسلی كارامل شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین و شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. حالا پسته را بیفزائید و مخلوط كنید و مایه حاصل را در قالب مربع 19 سانتیمتری كه كف و دیوارهاش را با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید.
قالب را در یخچال بگذارید تا فاج ببندد. اكنون فاج را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.