آشپزباشی - آرزو مقدم
پودر بادام، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ،کره، شیره انگور و وانیل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر منسجم و مناسبی به دست آید.
آنگاه خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر دلخواهتان و یا با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس به کمک کاردک خمیرهای قالب زده را به سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی منتقل کنید و آن را به مدت 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، آنها را در شکلات نعنایی آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا شکلات ببندد.
اکنون کوکیها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.