Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:28

کوکی زبرا

کوکی  زبرا

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کرة‌ نرم.................  180 گرم

پودر شکر................ 120 گرم

زردة تخم‌مرغ................. 2 عدد

وانیلین................. یک چهارم قاشق چایخوری

آرد.................. 270 گرم

آرد ذرت.................... 20 گرم

 

مواد لازم برای تهیة خمیر شکلاتی:

کرة نرم.................... 60 گرم

پودر شکر................... 40 گرم

زردة تخم‌مرغ................. 1 عدد

آرد................ 75 گرم

پودر کاکائو.................  20 گرم

قهوة آسیاب‌کرده...................... 1 قاشق چایخوری

روش‌تهیه

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاة زردة‌ تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید. حالا خمیر به دست آمده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4-5 میلی‌متر باز کنید و لوله‌هائی از خمیر شکلاتی بسازید و آنها را با فاصله از یکدیگر، روی خمیر باز کرده قرار دهید. آن‌گاه روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و وردنه بکشید تا خمیر‌ها به هم بچسبند. اکنون خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید. سپس شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجرة سیمی  خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

روش تهیة خمیر شکلاتی: 

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، پودر کاکائو و قهوه را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید.

برچسب ها: کیکشیرینیکوکیکوکی زبراطرز تهیه کوکی زبرا تعداد بازديد: 287 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است