آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به اندازه 30×40 سانتیمتر چرب كنید. كف و دیوارههای آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. شكر و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه تخم مرغها و وانیلین را بهتدریج بیفزائید.
حالا آرد، بیكینگپودر، پودر كاكائو، هل و دارچین را با مایه مخلوط نمائید. سپس شیر و گردو را اضافه كنید. حالا مایه را درون قالب بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره سیمی قرار دهید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون آن را از وسط نصف كنید و بین آن مایه میانی بمالید و ژله خردكرده بریزید.
همچنین رو و اطراف كیك را با مایه میانی بپوشانید و بعد كرم گاناش را روی كیك بریزید و به ابعاد مورد نظر برش دهید و با شكلات صورتی آبكرده تزئین نمائید.
روش تهیه مواد میانی: خامه فرمگرفته، پنیر خامهای و آب پرتقال را با هم مخلوط كنید.
روش تهیه كرم گاناش: شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا با هم مخلوط شوند و كرم صاف و یكنواختی به دست آید.