روشتهیه
مخلوط كره و پودر قند را كاملاً هم بزنيد تا حجم آن دوبرابر شود. بعد زردهها را يكييكي اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. هل را افزوده بعد آرد را كمكم اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد تا خمير يكنواختي به دست آيد. از خمير به اندازه يك گردو برداشته و درون سفيده تخم مرغ به مدت زياد غوطهور كنيد و در گردو نگيني شده بغلطانيد.
شيرينيهاي خام را در سيني فر چيده و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا بپزد و آنها را بعد از پخت و خنك شدن در پودر قند بغلطانيد.