تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
آرد، پودرشكر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با نوك انگشتانتان ورز دهید تا به شكل خردهنان درآید. آنگاه تخممرغ، ماست، وانیل و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشیده، به ضخامت تقریبی یك سانتیمتر باز كنید و قالب بزنید. سپس خمیرهای قالب زده را در قالب مینیمافین قرار دهید. اینك قدری مارمالاد سیب رویشان بریزید و اندكی كرمفیل روی مارمالاد بیفزائید. حالا شربت را با گردو مخلوط كنید و از آن روی هر مافین بگذارید. آنگاه مافینها را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری1: برای تهیه مارمالاد سیب؛ پوست و دانههای 500 گرم سیب را بگیرید، ریز خرد كنید و همراه با 60 میلی لیتر آب روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و آبش گرفته شود. آنگاه سیب را پوره كنید و همراه با 500 گرم شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا مارمالاد غلیظ شود. حالا یك دوم قاشق چایخوری پودر ژلاتین را در 1 قاشق سوپخوری آب حل كنید و به مارمالاد بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
یادآوری2: كرمفیل را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.