روشتهیه
سفيده تخممرغ را ميزنيم تا سفت شود بعد بتدريج پودر شكر را به آن افزوده، در 2 مرحله اين كار را انجام ميدهيم. سپس پودر نارگيل را به آن اضافه ميكنيم و در آخر شكلات دانهاي را به موادمان اضافه ميكنيم (در زمان افزودن شكلاتهاي دانهاي از همزن استفاده نميكنيم) سپس دستانمان را با آب مرطوب كرده و از مواد با يك قاشق چايخوري برداشته و در دستمان گرد ميكنيم و در سيني فر با فاصلههاي 2 سانتي قرار ميدهيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار ميدهيم. بعد از پخت شيريني آن را از فر خارج كرده و بعد از آنكه كمي خنك شد آن را جابهجا ميكنيم و در ظرف دربسته نگهداري ميكنيم.