آشپزباشی - آرزو مقدم
بادام زمینیها را در سینی شیرینیپزی بریزید و 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد برشته کنید.
آنگاه بادام زمینیها را در پارچة تمیزی بریزید و بین دستانتان مالش دهید تا پوست آن جدا شود.
آنگاه شکلات را همراه با روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید.
سپس شکلات را در قالب مخصوص شکلات بریزید به گونهای که قالب از شکلات پر شود و بعد قالب را برگردانید تا شکلات اضافی از قالب جدا شود و پوسته شکلات به دست آید.
حالا قالب را ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد بادام زمینیها را در قالب بریزید و رویشان را با کارامل یا کرم فیل بپوشانید.
اکنون بیسکوییت را به اندازه قالب خرد کنید و روی کارامل قرار دهید. سپس بیسکویت را با شکلات بپوشانید و قالب را 20 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید تا شکلات آماده مصرف شود.
اینک شکلات را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.