تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، شکر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را کمکم افزوده و مخلوط نمائید.
حالا آرد الک کرده و بادام را نیز درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید. اکنون مایه بهدست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 20-30 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش مارمالاد زردآلو بمالید و خمیر مارسیپان را روی سطح پودر شکر پاشیده، باز کنید و روی کیک قرار دهید.
اینک کیک را به شکل دلخواهتان قالب بزنید و روی پنجره سیمی بچینید. آنگاه پنجره را روی سینی قرار دهید و مایه رویه را روی پتیفور بریزید. سپس روی پتیفور را با گیپور خوراکی و ترافل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مایه رویه: خامه را گرم کنید و شکلات را درون آن بریزید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه گلوکز و رنگ را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید.