روش تهیه
سیب خرد شده و آب را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم با در بسته قرار دهید تا سیب نرم شده و آب مخلوط، تبخیر شود. سپس سیب را له کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرِمی و سبک شود. آب سیب و سیب له شده خنک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، بیکینگپودر، پودر نارگیل و دارچین را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
خمیر آماده را پشت سینی پوشش داده شده با کاغذ روغنی، توسط وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر باز کرده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج نموده و با استفاده از کاتر سیب و یا کاتر دلخواه دیگر، برش بزنید و داخل سینی فر چیده و به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخت و خنک شدن شیرینیها، هر جفت آن را با کرِم کاستارد، به هم بچسبانید و روی شیرینی را به دلخواه با پودر قند تزئین کنید.
طرز تهيه کرِم کاستارد:
پودر کاستارد، شکر و شیر سرد را داخل ظرف مناسب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوشیده و غلیظ شود، سپس از روی حرارت برداشته و روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید تا مخلوط رویه نبندد و بگذارید تا خنک شود.
پنیر خامهای را با دور کند همزن برقی بزنید، سپس کرِم خنک شده را کمکم به آن بیافزایید تا صاف و یکدست شود.