آشپزباشی - آرزو مقدم :
روش تهیه
ابتدا مغزها را داخل تابه ریخته و تفت دهید. وقتی کنجدها کمی طلایی شد، تابه را از روی حرارت بردارید و سپس شکر قهوهای،کره بادامزمینی و عسل را اضافه کنید و در آخر کشمش را بیفزائید. ترکیب فوق را کاملا هم بزنید تا یکنواخت شود. اینک یک ظرف مربع ۲۰ ×۲۰ را کاملا چرب کرده و مواد را داخل ظرف ریخته و با ته لیوان یا دست کاملا منسجم و پخش کنید تا سطح صافی بهدست آید. اکنون یکساعت در یخچال استراحت دهید و سپس با یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری
بهتر است در ظرف درب دار نگهداری شود.