آشپزباشی - افسانه ظروفی
بیسکویت و کورن فلکس را آسیاب کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
آنگاه فندق، پودر شکر و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط فراهم کرده را در قالب تارت(دیواره از کف جدا) به اندازه 23 سانتیمتر بریزید و بفشارید.
حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و پایه دسر را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
اکنون مایه میانی را به این ترتیب آماده کنید. شیر را در ظرف مناسبی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید و 2 دقیقه کنار بگذارید.
آنگاه ژلاتین را به روش بنماری حل کنید. اینک نیمی از شکر را به شیر بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا زرده تخممرغها و شکلات را هم افزوده و 4-5 دقیقه یا تا زمانیکه شکلات آب شود، آنرا روی حرارت بخار آب جوش نگه دارید.
سپس این مایه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن بیفزائید.
رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا اندکی سفت شود و به سنگینی از قاشق بریزید!
اکنون سه چهارم از خامه را به مایه دسر افزوده و مخلوط کنید.
حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید(مرنگ).
اینک مرنگ را به آرامی و به کمک لیسک به دسر بیفزائید و آن را درون قالب روی پایه بیسکویتی بریزید.
آنگاه پای شیفون را دست کم سه ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
سپس دسر را به اندازه دلخواهتان برش دهید و با خامه و فندق کاراملی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.