آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قالب دهتائی مافن یا ده قالب به گنجایش تقریبی 80 میلیلیتر را چرب كنید.
آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین و شكر را در كاسهای بریزید و مخلوط تخممرغ، كره و دوغ را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید.
سپس شاهتوت را به مایه اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا مایه را در قالبها بریزید و مواد رویه را روی آنها بپاشید.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه مافن را بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد رویه: همهی مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: میل كردن این مافن چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب است.