آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایهخمیر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه تخممرغ، باقیماندة شکر، هل و روغن مایع را در کاسة دیگری بریزید و مایهخمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کمکم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدستآید. حالا خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. بعد آن را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون هربار توپهائی به وزن 35 گرم از خمیر بردارید و داخل آن را گود کنید. اکنون یک قاشق سوپخوری حلوا داخل خمیر قرار دهید و خمیر را ببندید و در سینی چربکرده بچینید. آنگاه روی کلوچهها مهر بزنید و زردة تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید. اینک سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد قرار دهید و کلوچهها را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.