آشپزباشی - نجمه درویش
كره و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.
آن گاه زردۀ تخم مرغ،وانيلین و پوست پرتقال را بيفزاييد و مخلوط كنيد.
سپس آرد، پودر كاسترد و نشاستۀ ذرت را باهم مخلوط و الك نماييد و آن را به مایۀ تخم مرغي افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.
حالا هر بار به اندازۀ قالب ساوارين از خمير فراهم کرده برداريد و در كنجد بغلتانيد و در قالب ساوارين قرار دهيد.
قالب ها را در سینی شیرینی پزی بچینید و ساوارین را به مدت تقریبی ٢0دقيقه در فر گرم كرده با دماي ١٧٠درجۀ سانتيگراد بپزد.
همینکه ساوارین پخت و خنک شد، آن را از قالب جدا کنید و داخلشان را با مارمالاد، فروتفيل يا شكلات آبكرده پر كنيد.