روشتهیه
ابتدا فر را با حرارت 180 درجهی سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیدهی تخممرغ را از هم جدا كرده و سفیده را کنار بگذارید. در ظرف مناسبی آرد و پودر کاکائو را الک كرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی بزنید. پس از زدن، زردهی تخممرغ را به همراه شیر و وانیل به مخلوط اضافه کنید. مواد خشک الک شده را بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستي به دست آید. خمير را در یک کیسه فريزر به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. سپس سفیدهی تخممرغ را کمی بزنید. از خمیر استراحت دیده به اندازهی یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. گلوله را در سفیدهی تخممرغ غلطانده و در گردو فرو ببرید. خميرها را در سینی که کاغذ روغنی انداختهاید، بچینید و وسط آنها را با ته قاشق چوبی کمی فشار دهید. شيريني را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از خارج كردن از فر روی پنجرهی سیمی خنک کنید. شکلات و روغن را با هم به روش بنماری ذوب كرده و درون سوراخها با آن پر کنید.