Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

شيريني هلالي وانيلي

شيريني هلالي وانيلي

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

25 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

كرة  نرم شده.................. ١١٥ گرم

پودر شكر..........  ٣ قاشق سوپخوری

آرد..............  150 گرم

وانيل شكري............... ١ قاشق چایخوری

شكلات شيري برای تزئین.............. ٥٠ گرم

پودر پسته برای تزئین ...............به ميزان لازم

آشپزباشی - محیا  ربیعی:

روش تهیه

كره و پودر شكر را در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقي بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آرد و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مایة فراهم کرده را یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آمادة مصرف شود. حالا آن را در کیسة شیرینی پزی دارای ماسورة کنگرة‌دار بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل هلال، روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، بپزید. اینک شیرینی را روی پنجرة سیمی خنک کنید. اکنون قسمتی از هر شیرینی را در شکلات آبکرده بزنید و رویش پسته بپاشید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.

برچسب ها: طرز تهیهشیرینی وانیلیشيريني هلالي وانيلي تعداد بازديد: 861 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است