روش تهیه
شكر و آب را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آنگاه بادكا را بيفزائيد و بگذاريد خوب بجوشد. به گونهاي كه اگر يك قطره از آن را در آب سرد بيندازيد، جمع شود. سپس شربت را از روي حرارت برداريد و نيم ساعت كنار بگذاريد تا قدري خنك شود. حالا آن را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و بعد كره را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون مايه را به 3 قسمت تقسيم كنيد. يك قسمت را با پودر نارگيل، يك قسمت را با پودر پسته و قسمت سوم را با پودر بادام مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود. اينك آنها را در جعبه باقلوا يا سيني ديواره بلندي بريزيد و همين كه خنك شد، به شكل لوزي ببريد و در ظرف دردار نگهداري كنيد.
يادآوري: ميتوانيد قسمتي از مايه لوز را نيز زعفراني كنيد.