آشپزباشی - محیا ربیعی
روش تهیه
پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و شیر عسلی را کمکم به آن بیفزائید تا خمیر نسبتا غلیظی به دست آید.
آنگاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت اسانس توت فرنگی و رنگ صورتی بیفزائید.
حالا هر بار به اندازه نصف قاشق چایخوری از مایه سفید رنگ و نصف قاشق چایخوری از مایة صورتی رنگ بردارید و آن را به شکل توپ درآورید.
توپهای فراهم کرده را در پودر نارگیل بغلتانید و در کپسولهای کوچک کاغذی بگذارید.
یادآوری 1: چنانچه مایه شل بود، اندکی پودر نارگیل به آن بیفزائید.
یادآوری 2: بهتر است قبل از شکل دادن به مایه، آن را در یخچال نگه دارید.