آشپزباشی - آرزو گنجی
روغن، پودر قند، پودر هل، تخممرغ و زردة تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه مخلوط الک کرده بیکینگپودر، آرد برنج و آرد نول را افزوده و مواد را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
سپس خمیر فراهم کرده را بین دو نایلون و یا کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
حالا خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینیپزی بچینید و رویشان پودر پسته یا کنجد بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری
میتوانید به نیمی از خمیر 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو بیفزائید و شیرینی اتابکی را در دو رنگ تهیه کنید.