روشتهیه
روغن، كره و پودرقند را با همزن برقي بزنيد تا سبك شود. تخممرغ و وانيل را اضافه كرده و دوباره قدري هم بزنيد. عسل و شير را اضافه و مخلوط كنيد.آرد را افزوده و با كمك قاشق چوبي مواد را با هم تركيب كنيد(فقط در حدي كه آرد جذب مواد شود). خمیر نياز به ورز دادن ندارد و مخلوط كردن زياد باعث ميشود خمير به روغن بيافتد. خمير را داخل كيسه فريزر به مدت 1 الي 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد از اين زمان، خمير را از يخچال خارج كرده و مابين دو قطعه نايلون به ضخامت نيم سانتيمتر پهن و صاف كنيد. با قالبهاي دلخواه خمير را برش بزنيد. تعداد شيرينيها را زوج در نظر بگيريد. ميتوانيد نيمي از شيرينيها را حفرهدار درست كنيد. توجه كنيد كه حتماً شيرينيهاي حفرهدار را جداگانه در سيني فر قرار داده و شيرينيهاي بدون حفره را در سيني ديگري بپزيد، زيرا زمان پخت شيرينيهاي حفرهدار سريعتر ميباشد. سينيها را در فر از پيش گرم شده با دمای 170 درجه سانتيگراد به مدت 12 تا 15 دقيقه تا زمانيكه شيرينيها كمي طلايي شوند، قرار دهيد. بعد از خنك شدن شيرينيها، با كمك قلممو مقداري عسل يا ژله مغزي بيرنگ را كه گرم كردهايد تا روان شود، روي شيرينيهاي حفرهدار ماليده و با پودرپسته، نارگيل و كنجد تزيين کنید. شيرينيهاي ساده را در سيني كنار هم بچينید، به طوري كه قسمت روي شيريني در زیر قرار گيرد. با كمك قيف مقداري مارمالاد يا ژله مغزي رنگي روي هر كدام ريخته و شيرينيهاي حفرهدار تزيين شده را روي قسمت زيري قرار دهيد تا شيرينيها جفت شوند. ميتوانيد مقداري از شيرينيها را به جاي تزيين با مغزها، با شكلات ذوب شده تزيين كنيد.
نکته
اگر ميخواهيد رنگ شيريني شما تيرهتر شود و شيريني خوش طعمي داشته باشيد، ميتوانيد از آرد نان سنگك استفاده كنيد. در غير اين صورت استفاده از آرد سفيد گندم بلامانع ميباشد.
اگر روغن جامد آشپزخانه به صورت نيمهجامد بود، ميتوانيد به جاي روغن دستور، روغن نرم قنادي(روغن 50) را جايگزين كنيد.
بهترين حالت تركيب روغن جامد صاف آشپزخانه به همراه كره ميباشد.
استفاده از مارمالاد، شيريني را نرمتر ميكند ولي ماندگاري شيريني با ژله مغزي بيشتر خواهد بود.
اگر از فر برقي استفاده ميكنيد و همزمان 2 يا 3 سيني در فر قرار ميدهيد، از حرارت 150 درجه سانتيگراد و فقط از فن استفاده كنيد.