آشپزباشی - آرزو مقدم:
روشتهیه
کره، پودرشکر، وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پودر پسته را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید. آنگاه مرکز آنها را با انتهای قاشق چوبی گود کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، مرکزشان را با مارمالاد پر کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
خواص پسته
پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند. پسته،عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است.