آشپزباشی - افسانه ظروفي:
روش تهیه
شكلات سفيد را به روش بنماري آب كنيد و در سيني 18× 28 سانتيمتري داراي كاغذ روغني بريزيد و صبر كنيد شكلات ببندد. آنگاه با برشگر به قطر 5 سانتيمتر دايرههائي از شكلات ببريد و مركز آن را با برشگر كوچكتري خالي كنيد. براي اين كار لازم است برشگر را قدري گرم كنيد تا شكلات نشكند! حالا پودر شكر و پودر نارگيل را با هم مخلوط كنيد و خامه، كره و شكلات آبكرده را به آن بيفزائيد و هم بزنيد تا مواد خمير شود. اكنون خمير فراهمكرده را در كيسهي مخصوص شيرينيپزي داراي ماسورهي ساده به قطر يك سانتيمتر، بريزيد و روي حلقههاي شكلاتي قدري از آن بگذاريد و با ترافل بيارائيد.
خواص نارگیل
نارگیل یک میوه مطلق به درخت نخل کوکوس است، صد ها گونه نارگیل در سرتاسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی آن سبز رنگ است و زمانی که میرسد قهوه ای میشود و زیر پوسته سختی که دارد گوشتی سفید رنگ وجود دارد. نارگیل به عنوان ناریال در هند، تنکای در تامیل، کاریکین در مالایالام و ناریکلیا در بنگالی شناخته میشود. نارگیل تازه حاوی آب شیرین است که برای سلامتی بسیار مفید می باشد و همچنین یک ماده سالمی است که میتواند حتی به عنوان یک غذا مورد استفاده قرار بگیرد.