آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ بهطوری كه از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه آرد و كره را به كمك سرانگشتان مخلوط كنید تا به شكل خردهنان درآید. بعد شكر را اضافه و مخلوط كنید.
تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده كنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائیرنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید. حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد كنید. اكنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید.
روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوههای خردكرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش كشیده شود.
روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رندهكرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید.