Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 08:41

کـراکـر شوید و کنجد

کـراکـر شوید و کنجد

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

کره.................. 160 گرم

روغن مایع.................60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

ماست............. 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

سفیدة تخم‌مرغ.............. 45 گرم

نمک.............. 1 قاشق چایخوری سرخالی

فلفل.............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر.............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد............. 300-350 گرم

شوید تازه (خرد کرده).............. 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه

زردة تخم‌مرغ ...............1 عدد

کنجد............ به میزان لازم

 آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

کره، روغن مایع،‌ماست، سفیدة‌ تخم‌مرغ،‌نمک، فلفل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی بزنید. آن‌گاه آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده 3 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس شوید را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید. روی خمیر‌ها زردة تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. حالا کراکر‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

 

خواص  کنجد

کنجد گیاهی گُلدار و از رده‌ی دولپه‌ای‌هاست. دانه‌های کنجد حاوی روغن بسیار باارزشی هستند. این دانه‌ها ۵۵ درصد چربی و ۲۰ درصد پروتئین دارند و به همین دلیل یک منبع بسیار غنی از اسیدهای چرب ضروری و بعضی از اسیدهای آمینه‌‌ محسوب می‌شوند.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیکـراکـر شوید و کنجدکراکرطرز تهیه کـراکـر شوید و کنجد تعداد بازديد: 499 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است