آشپزباشی - سعید بابارحیمی :
روشتهیه
روغن، آرد و آرد برنج را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.آنگاه تخممرغ، پودر شکر، شیر، وانیلین و زعفران را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید. حالا هر دو مایه را با هم مخلوط کنید ولی مراقب باشید که آن را زیاد هم نزنید! اکنون مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة کنگره دار بریزید و هربار گلهائی از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، نیمی از آن را با شکلات آبکرده بیارائید.
خواص زعفران
زعفران ، ادویه طلایی با تاریخچه 3هزار ساله دارویی و خواص متعددی است. زعفران از زمان های بسیار قدیم در مقاصد دارویی و آشپزی استفاده میشود و با تحقیقات علمی این مزایا نیز به اثبات رسیده است. خواص طلای سرخ ایران زمین برای درمان و زیبایی به قدری است که لقب طلای سرخ را برازنده ی آن کرده است ، خواصی که در کتب مختلف طب سنتی بارها به ان اشاره شده است و همچنان از آن در این بخش از سلامت نمناک لیستی از بهترین مزایایی که زعفران می تواند داشته باشد ارائه میگردد اما پیش از آن در مورد تشخیص زعفران خوب توصیهای داریم.