آشپزباشی
قالب 18×28 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. آنگاه تخم مرغها را بیفزائید. سپس آرد و بیكینگپودر و دارچین را اضافه نمائید؛ داخل قالب بریزید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید و داخل قالب خنك كنید. سپس مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
روش تهیه مواد رویه: شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی صاف و یكدست حاصل گردد. بعد از روی حرارت بردارید و خلال پسته را بیفزائید سپس صبر كنیدتا این مایه كمی ببندد و سفت شود.