آشپزباشی – آرزو مقدم :
روشتهیه
ابتدا کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و خامة قنادی را به آن بیفزائید و هم بزنید. آنگاه شیرخشک، نشاستة ذرت، ادویهها و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مایة فراهم کرده بیفزائید. سپس آرد را کم کم درون این مایه بریزید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید. ( از افزودن آرد مازاد بپرهیزید). حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار قدری از خمیر فراهم کرده را بردارید، اندکی از مواد میانی وسط آن بگذارید و خمیر را جمع کنید و در قالب سلیکونی دلخواهتان قالب بزنید. سپس قالب را 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بتوانید خمیر پر کرده را به راحتی از قالب جدا کنید. اینک فر را با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و خمیرهای قالبزده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی بچینید. آنگاه کوکی خرمایی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، در فر بپزید. همینکه کوکیها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیة مواد میانی:
خرما را در حدود 20 دقیقه بخیسانید و پوستش را جدا کنید. هستة خرما را در نیز بگیرید و خرما را همراه با کره و دارچین در تابه بریزید و قدری تفت دهید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
خواص خرما
در خرما به میزان قابل توجهی پتاسیم موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است.