Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:05

کوکی با تزئین رویال آیسینگ

کوکی با تزئین رویال آیسینگ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مرنگ 2 قاشق سوپخوری

آب سرد 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پودر شکر الک‌کرده 320 گرم

رنگ خوراکی به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

ابتدا کوکی‌ها را مطابق دستورالعمل آمده در قبل بپزید و بگذارید خنک شوند. آن‌گاه کرم رویال آیسینگ را آماده کنید و روی کوکی‌ها را با آیسینگ سفیدرنگ رقیق کرده با آب (medium) بپوشانید و کنار بگذارید تا آیسینگ سفت شود.

سپس باقیمانده آن را در دو کاسه جداگانه بریزید و به یک قسمت رنگ سبز و به قسمت دیگر، رنگ صورتی بیفزائید.

سپس نیمی از آیسینگ سبزرنگ را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره شماره 3 بریزید و نیم دیگر آن را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسورهشماره 65 (برای برگ) بریزید.

حالا آیسینگ صورتی‌رنگ را نیز در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره شماره 17 بریزید.

اکنون روی بیسکویت‌ها را با خطوطی از آیسینگ سبز‌رنگ بیارائید و با آیسینگ صورتی رنگ، گل‌های کوچکی را در محل تقاطع این خطوط قرار دهید. اینک با استفاده از ماسوره 65 برگ‌های کوچکی کنار گل‌ها بگذارید.

روش تهیه آیسینگ: پودر مرنگ و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن‌گاه پودر شکر را کم‌کم به آن بیفزائید تا مرنگ صاف و براق شود. سپس رنگ دلخواهتان را به آن بیفزائید.

یادآوری: گفتنیست که پس از افزودن رنگ به آیسینگ و مصرف آن، آیسینگ پررنگ‌تر خواهد شد. از این رو در افزودن رنگ دقت لازم را داشته باشید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیانواع کوکیکوکی با تزیین آیسینگرویال آیسینگ تعداد بازديد: 2779 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است