ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا کوکیها را مطابق دستورالعمل آمده در قبل بپزید و بگذارید خنک شوند. آنگاه کرم رویال آیسینگ را آماده کنید و روی کوکیها را با آیسینگ سفیدرنگ رقیق کرده با آب (medium) بپوشانید و کنار بگذارید تا آیسینگ سفت شود.
سپس باقیمانده آن را در دو کاسه جداگانه بریزید و به یک قسمت رنگ سبز و به قسمت دیگر، رنگ صورتی بیفزائید.
سپس نیمی از آیسینگ سبزرنگ را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره شماره 3 بریزید و نیم دیگر آن را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسورهشماره 65 (برای برگ) بریزید.
حالا آیسینگ صورتیرنگ را نیز در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره شماره 17 بریزید.
اکنون روی بیسکویتها را با خطوطی از آیسینگ سبزرنگ بیارائید و با آیسینگ صورتی رنگ، گلهای کوچکی را در محل تقاطع این خطوط قرار دهید. اینک با استفاده از ماسوره 65 برگهای کوچکی کنار گلها بگذارید.
روش تهیه آیسینگ: پودر مرنگ و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه پودر شکر را کمکم به آن بیفزائید تا مرنگ صاف و براق شود. سپس رنگ دلخواهتان را به آن بیفزائید.
یادآوری: گفتنیست که پس از افزودن رنگ به آیسینگ و مصرف آن، آیسینگ پررنگتر خواهد شد. از این رو در افزودن رنگ دقت لازم را داشته باشید.