آشپزباشی - آرزو مقدم :
روشتهیه
کره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آن گاه شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و به مخلوط کره و خامه بیفزائید. سپس پود نارگیا و کرنبری را بیفزائید و مخلوط کنید.حالا سینی شیرینی پزی را به اندازۀ 30×20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و مایۀ فراهم کرده را درآن بریزید و رویش را با پالت صاف کنید.اکنون لوکوم را یک شب در یخچال نگه دارید و روز بعد آن را از سینی جدا کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.لوکوم را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.
خواص نارگیل
نارگیل از پر طرفدارترین میوه هاست که با طعم عالی و خاصی که دارد در دسته ی معروف ترین میوه ها قرار گرفته است. درخت نارگیل حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت می شده است و در حال حاضر در تمام مناطق استوایی وجود دارد. خواص نارگیل آن قدر بسیار و جامع است که برخی از مردم اقیانوس آرام آن را به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند و از تمام قسمت های آن بهره می برند.