آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :
روشتهیه
آرد، کرم تارتار، بیکینگسودا و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس وانیل و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط مواد خشک را بیفزائید تا خمیر شوند. اکنون هر بار به اندازة 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید. توپهای خمیری را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید. اکنون شیرینیها را به مدت تقریبی 8 – 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.