تحریریه ماهنام آشپزباشی- نفیسه قنبری
فر را با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس روغن مایع، تخممرغ و قهوه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگپودر را كم كم درون مایهی فراهم كرده بریزید تا خمیر نرمی به دست آید.
اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس آنها را با فاصله در سینی بچینید و رویشان فندق بگذارید.
اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.