تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. آنگاه پودر كاكائو، قهوه حلكرده در آبجوش و تخممرغ را بیفزائید و حدود 2-3 دقیقه هم بزنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه خنك شود.
حالا بیسكویت، گردو و پودر شكر را با هم مخلوط كنید و مایه فراهمكرده را همراه با شیر به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شوند. اینك خمیر را دو قسمت كنید و هر تكه را روی فویل قرار دهید و به شكل مثلث درآورید.
آنگاه پودر نارگیل را روی شكلات بپاشید و با فویل بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس شكلات را به عرض یك سانتیمتر ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.