آشپزباشی - شبنم مدیر دهقان:
روشتهیه
فر را با دمای 180درجۀ سانتیگراد گرم کنید و آرد و بیکینگ پودر را در کاسۀ مناسبی الک کنید. آنگاه کره، شکر قهوهای و تخممرغ را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود و بعد آرد را افزوده و مخلوط سازید. حالا مایۀ فراهم کرده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر نارگیل و به قسمت دیگر پودرکاکائو بیفزائید.سپس روی خمیرها را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را به ضخامت دو میلیمتر باز کنید. خمیر نارگیلی را با برشگردایره قالب بزنید و وسط آن را با برشگرکوچکتری خالی کنید.خمیر شکلاتی را نیز با برشگر دایره قالب بزنید و خمیرها را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت تقریبی 10دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینیها کاملا خنک شدند هر دو عدد را با کرم به هم بچسبانید و مرکز شیرینی ها را با استفاده از ماسورۀ کنگرهدار(rosette )و کرم بیارائید.اکنون شیرینی ها را در ظرف زیبا و مناسب پذیرائی قرار دهید.
روش تهیۀ کرم گاناش نعنائی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آن گاه شکلات را بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کره را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. اکنون اسانس نعنا و رنگ سبز را بیفزائید و کرم را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا کرم را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و وسط شیرینی ها را به شکل رزت(rosette ) بیارائید.