آشپزباشی - مریم امیری
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد سمولینا، آرد شیرینی و بیکینگپودر را افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد خمیر شوند.
حالا خمیر را اندکی ورز دهید و پسته را به آن بیفزائید. اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
اینک وسط خمیرها را اندکی گود کنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه شربت خنک شده را روی کوکی های داغ بریزید و با قدری پسته و گل سرخ بیارائید.
روش تهیه شربت: آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
آنگاه پوست لیمو را به آن بیفزائید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت 3 - 5 دقیقه بجوشد.
سپس آب لیمو را به آن بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.