آشپزباشی- افسانه ظروفی :
روشتهیه
بادام، پودر شکر الک کرده و آرد ذرت را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را 15 ثانیه روشن کنید. آنگاه این مخلوط را الک کنید.
سپس سفیدة تخممرغها را (بهتر است به دمای محیط رسیده باشند) با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ یکدست و براقی حاصل شود. اکنون وانیل را درون مرنگ بریزید و بعد مخلوط بادام را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.
مایة فراهم کردة ماکارون را روی صفحة سلیکونی مخصوص ماکارون بریزید و زیر آن چند ضربه بزنید تا چنانچه هوایی در مایة ماکارون مانده باشد، خارج شود. آنگاه ماکارون را نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید و بعد به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجة سانتیگراد بپزید. مراقب باشید که دمای فر زیاد نباشد! همینکه ماکارون کاملا خنک شده هر دو عدد را با کرم پنیر به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
برای تهیة کرم پنیر 150 گرم پنیر ماسکارپونه را همراه با 75 گرم پودر شکر و یکچهارم قاشق چایخوری اسانس وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی قدری بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه 100 گرم کرة نرم شده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا یک قاشق چایخوری پوست لیموی رنده کرده به آن افزوده و هم بزنید.
برای آراستن ماکارون مطابق تصویر، از نیهای طرحدار استفاده کنید و ماکارونها را با گلهای ظریف و زیبای دستساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.